Veluwse plek

Vind je plek @ Veluwse Plek

Veluwse Plek is een natuurlijke omgeving waar je letterlijk even afstand neemt van je dagelijkse bezigheden. Om te werken aan jezelf of aan je bedrijf of om juist wat meer te ontspannen. Centraal in Nederland, op de Veluwe, letterlijk tussen bos en hei.

Programma @ VeluwsePlek

Een volgende stap maken naar een vitalere levensstijl, een nieuwe manier van jezelf of je bedrijf presenteren of misschien wel een heel nieuw bedrijf opzetten? Door persoonlijke gesprekken, workshops en andere activiteiten valt er steeds meer op z’n plek en kom je meer in je element. Bekijk het programma ‘In je element’ op Trinke.nl of neem contact op met Trinke voor meer informatie.

VeluwsePlek te huur

Veluwse Plek is ook te huur om jouw eigen programma-inhoud te delen, met een groep een retraite te houden, te vergaderen of te brainstormen, een training te geven of te flexwerken. Tussendoor loop je zo even het bos in of de heide op. Overnachten voor 4 personen behoort ook tot de mogelijkheden.

Kortom vind je plek @ Veluwse Plek voor creativiteit en inspiratie, ontmoeting en ontwikkeling, ontspanning en vitalisering.

veluwseplek.nl

06 1999 36 28