Activiteitentips

In mijn holistische aanpak om mijn metaboolsyndroom (obstipatie, darmontstekingen, hoge bloeddruk, slaapapneu en suikerziekte) te helen, heb ik van vele disciplines gebruik gemaakt . Naast reguliere artsen zoals een internist en maag-lever-darmarts bezocht ik ook deskundigen in het alternatieve circuit. Je kunt denken aan een voedingscoach, haptonoom, osteopaat, iriscopist, homeopaat, energetisch masseur, muziekreaderHuman Designreader, aurareader en sjamaan. Iedere discipline bracht mij weer een stapje dichterbij heelheid.

Inmiddels ben ik medicatievrij en voel me erg goed. Toch blijf ik aan mezelf werken. Enerzijds omdat ik er plezier in heb om aan mijzelf te werken en ook om terugkeer van klachten te voorkomen. Zo zal de lijst van inspiratiebronnen steeds blijven groeien. In dat kader noem ik graag de meditatieavonden van de School in Wonderen.

In deze rubriek tref je consulten, activiteiten en evenementen die mij een stap verder gebracht hebben of de gelegenheid boden om uit te rusten en wellicht voor jou ook de de moeite waard zijn om eens te bezoeken.