Zweethutten en lichaams- werk bij Carin Mannak

zweethut

Carin Mannak, lichaamsgerichte therapeut en coach organiseert in 2018 diverse zweethutceremonies in het Monnikenbosch in Soest.

De zweethutceremonies met nieuwe maan en de equinoxen zijn gemengde hutten (dus mannen en vrouwen):
De data voor de eerste helft van 2018 zijn: 21 juni en 13 juli, 9 september en 21 december

De hutten met volle maan zijn vrouwen hutten:
De data voor de eerste helft van 2018 zijn: 28 juni, 24 september en 23 november

Daarnaast kun je bij haar ook een verdiepingsweekend volgen van vrijdagavond 29 juni tot en met zondag 1 juli. Tijdens deze drie dagen zijn lichaamsgerichte, energetische en outdoor werkvormen het middel naar verdieping in jezelf en de ander. Ook wordt er gebruik gemaakt van meditatie en de verbinding met de natuur. Onderdeel van het programma is een zweethutceremonie. Er wordt zowel binnen als buiten gewerkt.

Van 20 tot en met 22 juli geeft Carin een embodymenttraining. De Embodyment Training gaat uit van de visie dat het lichaam een ingang is naar persoonlijke groei en spirituele transformatie. Embodyment betekent ook leven vanuit je hoogste doel, het pad volgen waarvoor jij hier bent. Het betekent dat je leeft met het volledig benutten van je talenten, gaven, intelligentie en wijsheid via je lichaam, geest en ziel. Embodyment genereert daarmee geluk en vitaliteit.

Bezoek voor meer informatie over de zweethutten, het verdiepingsweekend, embodymenttraining, ademtherapie, haptonomie en energetische lichaamswerk de site van Carin Mannak.