Bijgerechten Andijvie – zoete aardappel curry Andijvie met tempeh uit de wok Avocadodip Avocadospread Aziatisch gekruide courgette Bladerdeeg van speltmeel Bloemkoolrijst Bloemkooltosti Boekweit-Haver-Pittenbrood (vegan, glutenvrij) Boerenomelet met paksoi Bruschetta met tomatensalsa Canihua-Notenburger Cassavechips Chaimix Champignoncurry Champignonomelet Champignonragout Chinese aubergine geglaceerd met misodressing Chips van rode biet Courgettespaghetti Dillemayonaise (vegan) Eiersalade Falafel Gehaktmuffins met ei Gekruide pitten en zaden Geroosterde kikkererwten Humus van tomaat, paprika, kappertjes en zonnebloempitten Japanse Omelet Kefta Kikkererwtenzoutjes (chips) Kimchi (gefermenteerde kool) Knoflook-Spelt Plaatbrood Knolselderijfrietjes Kokosyoghurt (zuivelvrij) Kruidenboter Lemper (kleefrijst met kipvulling) Marokkaanse paprikasalade Mozzarella van geitenmelk Muntsaus Naan van boekweit- en havermeel (glutenvrij) Op de camping 5 – champignon gorgonzolasaus Palak Panir (paneer) Paneer (panir) Peer-rozijnen muffins Piccalilly zonder suiker Pittige Groenterijst Pittige vegan pesto van “wilde” bladeren en walnoot Pizzadeeg Quinoaspread met kerry en kokos Rode Uichutney Rogge kiembrood Rucola Humus met Ras-el-Hanout Sambal Goreng Telor Sambal Goreng Tempeh Sambal Kloewak Sambal met kemirienoten en lemon Sambal met tomaat en ui Spelt-Roggebrood Tandoorikruidenmix Thaise Groene Chilisaus Tomaat Fetaspread Vanilleextract Vegan “roomkaas” van cashewnoten Vijg met blauwe kaas Wrap van kikkererwtenmeel Zadencrackers Zeewier spread (vegan tonijnsalade) Zilveruien inmaken Zoete Aardappel Patat