Bijgerechten

Andijvie – zoete aardappel curry

Andijvie met tempeh uit de wok

Avocado Kokos Mousse

Avocadodip

Avocadospread

Aziatisch gekruide courgette

Bladerdeeg van speltmeel

Bloemkoolrijst

Bloemkooltosti

Boekweit-Haver-Pittenbrood (vegan, glutenvrij)

Boerenomelet met paksoi

Brandnetelkruidenboter

Bruschetta met tomatensalsa

Canihua-Notenburger

Cassavechips

Chaimix

Champignoncurry

Champignonomelet

Champignonragout

Chinese aubergine geglaceerd met misodressing

Chips van rode biet

Courgettespaghetti

Dillemayonaise (vegan)

Eiersalade

Falafel

Gehaktmuffins met ei

Gekruide pitten en zaden

Geroosterde kikkererwten

Humus van tomaat, paprika, kappertjes en zonnebloempitten

Japanse Omelet

Kefta

Kikkererwtenzoutjes (chips)

Kimchi (gefermenteerde kool)

Knoflook-Spelt Plaatbrood

Knolselderijfrietjes

Kokosyoghurt (zuivelvrij)

Kruidenboter

Lemper (kleefrijst met kipvulling)

Marokkaanse paprikasalade

Mozzarella van geitenmelk

Muntsaus

Naan van boekweit- en havermeel (glutenvrij)

Op de camping 5 – champignon gorgonzolasaus

Palak Panir (paneer)

Paneer (panir)

Peer-rozijnen muffins

Piccalilly zonder suiker

Pittige Groenterijst

Pittige vegan pesto van “wilde” bladeren en walnoot

Pizzadeeg

Quinoaspread met kerry en kokos

Rode Uichutney

Rogge kiembrood

Rucola Humus met Ras-el-Hanout

Sambal Goreng Telor

Sambal Goreng Tempeh

Sambal Kloewak

Sambal met kemirienoten en lemon

Sambal met tomaat en ui

Spelt-Roggebrood

Spread van zonnebloempitten en olijven

Tandoorikruidenmix

Thaise Groene Chilisaus

Tomaat Fetaspread

Vanilleextract

Vegan “roomkaas” van cashewnoten

Vijg met blauwe kaas

Wrap van kikkererwtenmeel

Zadencrackers

Zeewier spread (vegan tonijnsalade)

Zilveruien inmaken

Zoete Aardappel Patat