Sjamanistische rituelen bij Klaas Otten

kiemplantje

Klaas Otten wordt er blij van als hij jou mag ondersteunen op jouw reis naar je natuurlijke zelf. Hij doet dit door werkvormen aan te bieden vanuit diverse sjamanistische tradities. Denk hierbij aan healingen, droom- of trancéreizen, zweethutten, Vision Quests en het medicijnwiel. Voor meer informatie bezoek de site van Raido-sjamanisme.

21 februari  Souljouney / Klankreis  te Zaandam
Wil je even helemaal je eigen kern voelen in totale ontspanning. Dan is een Souljourney / Klankreis de plek om te zijn. Niets meer dan op een matje liggen en de klanken van stem, drum en oerratel geluiden te ontvangen. Als een klankbad en alles los te laten wat je niet meer dient. Jezelf totaal op te laden en als herboren weer naar huis te gaan.
Start om 19.30 uur en de investering € 25.
Alternatief is 13 mei in Amersfoort.

5 maart  Voorlichtingsavond Vision Quest te Houten
Wil je meer weten over dit ritueel geef je dan op voor deze vrijblijvende voorlichting.  Een Visiosn Quest is sjamanistisch ritueel, waarin je door te verblijven in de natuur antwoorden kunt vinden op levensvragen. Nieuwsgierig, kom naar  deze avond. .
Avond is van 20.00 tot 22.00 uur. Aanmelden

21 maart  Zweethut (gemengd) te Lopik
Ook dit jaar organiseer ik weet gemengde zweethutten in Lopik. Een dag om weer de verbinding met jou essentie te herstellen. De dag start om 10.30 uur en eindigt rond de klok van 19.00 uur.
De investering is 70 euro
Volgende data in dit eerste half jaar zijn, 18 april, 16 mei en 20 juni

22- 24 mei Wildemanfestival te Winterwijk (alleen mannen)
Samen met 250 mannen een weekend samen zijn. Samen ontdekken wie we zijn. Ontwikkelen en leren in een omgeving met gelijkgestemden. 40 workshops, individuele verdiepingssessie.
Welkom man.

5 – 6 juni Heling door Moeder Aarde te Winterwijk
We gaan letterlijk in de Aarde liggen een soort van graf, om te laten sterven wat niet meer nodig is. Het vraagt moed en overgave aan de Aarde. De Aarde zal ons met haar energie helen. De bron van onze levensenergie. Aan het eind ga jij, symbolische gesproken, weer opstaan uit je graf. Als een man in contact met zijn lijf.
Start vrijdag 16.00 uur tot zaterdag 17.00 uur. Investering 160 euro.

13 – 14 juni Weekend Quest
De stilte van de natuur doen je tot rust komen, 24 uur allen met jezelf, op jouw eigen plek. Daar zijn met alles wat er is en laten ontstaan wat er dient te ontstaan. Een reis naar binnen, een reis waarin je aangeraakt wordt in wat er in je onderbewuste wil ontstaan.
Start 13 juni 10.00 uur en einde 14 juni 16.00 uur.  Investering 170 euro.

10 – 18 september Vision Quest in Frankrijk.
Geen weekend maar vier dagen en vier nachten in de natuur. In stilte onder de zon en de sterrenhemel. Tussen de bomen bij het geluid van de natuur. Je wordt stil en dan is er ruimte om te luisteren naar je innerlijk weten. Als een nieuw mens ga je weer naar huis.

Klaas kijkt er naar uit om je te ontmoeten op één van de bijeenkomsten die je ondersteunen op je weg van innerlijke groei.

Aho!!!