
Ingrediënten
| 225 gram | amandelmeel |
| 3 | limoenen |
| 250 gram | mascarpone |
| 2 theelepels | bakpoeder |
| 1 theelepel | kaneel |
| 1 theelepel | gember gemalen |
| 2 eetlepels | kokosbloesemsuiker, honing, agavesiroop of andere zoetstof (optioneel) |
| 1 | appel |
| 4 | eieren |
| 1 scheutje | vanillearoma |
| zout | |
| 50 gram | roomboter |
| 4 blaadjes | munt |
Maak een deeg van de geraspte appel, amandelmeel, bakpoeder, zout, eieren, 125 gram mascarpone, het sap van twee limoenen, de schil van 1 limoen, gesmolten boter, vanille exact, kaneel en gemberpoeder. Doe het deeg in een cakevorm. Bak dit in de oven bij 150-175 graden gedurende 30-45 minuten. Laat afkoelen. Meng de rest van de mascarpone met de limoensap en limoenrasp van 1 limoen. Breng deze topping aan op de cake. Garneer met muntblad en serveer.