Ingrediënten Broccoli Tabouleh (2-3 personen)
1 klein stronkje | broccoli |
2 stengels | bleekselderij met blad |
0,5 | rode ui |
1 | bosui |
0,2 | komkommer |
4 stengels | bieslook |
1 eetlepel | pesto |
4 plakjes | zoete aardappel |
1 | avocado |
5 | pecannoten |
1 scheut | olijfolie |
1 scheut | balsamicoazijn |
1 theelepel | sumak |
2 eetlepels | kokoscream of mayonaise |
peper | |
zout | |
2 eetlepels | rozijnen |
Doe de broccoli in een blender en maal deze tot rijstkorreldikte. Snijd de bosui, ui, komkommer, bleekselderij, avocado en zoete aardappel in kleine stukjes. Meng dit alles in een schaal. Voeg rozijnen, sumak, olijfolie, pesto, kokoscream (of mayonaise), fijn gesneden bieslook en bleekselderijblad toe en roer goed. Breng op smaak met peper en zout. Garneer met pecannoten.