Op wat voor momenten ben jij bereid om tot de bodem te gaan?
Ik vind het altijd erg lekker om wraps te eten. Helaas zijn de meeste wraps die in de supermarkt verkrijgbaar zijn, gemaakt van tarwebloem. Voor mij in deze tijd zoveel mogelijk een no-go-area. Na wat experimenteren vind ik deze Wrap gemaakt van boekweit- en kikkererwtenmeel een heel goed alternatief.
Gisteravond stond hij mij nog op het menu met een heerlijke kalkoencurry met guacamole. De recepten volgen binnenkort.
Ingrediënten (2 personen)
100 gram | boekweitmeel |
100 gram | kikkererwtenmeel |
1 | ei |
1 snufje | peper |
1 theelepel | basilicum vers gesneden |
1 snufje | knoflookpoeder |
1 theelepel | oregano vers gesneden |
1 klontje | kokosolie |
1 snufje | paprikapoeder |
1 snufje | cayenne peper |
200 – 300 ml | water |
Bereiding
Doe in een mengkom boekweitmeel, kikkererwtenmeel, ei, peper, basilicum, knoflookpoeder, oregano, paprikapoeder, cayennepeper en water. Meng goed met een garde. Bak hiervan in kokosolie dunne wraps aan beide kanten bruin