Coach-Gourmet, Diner, Glutenvrij, Koemelkvrij, Lunch, Notenvrij, Reflectievraag, Suikervrij, Tarwevrij, Vegetarisch

Wrap van boekweit- en kikkererwtenmeel

burrito wrap

Op wat voor momenten ben jij bereid om tot de bodem te gaan?

Ik vind het altijd erg lekker om wraps te eten. Helaas zijn de meeste wraps die in de supermarkt verkrijgbaar zijn, gemaakt van tarwebloem. Voor mij in deze tijd zoveel mogelijk een no-go-area. Na wat experimenteren vind ik deze Wrap gemaakt van boekweit- en kikkererwtenmeel een heel goed alternatief.

Gisteravond stond hij mij nog op het menu met een heerlijke kalkoencurry met guacamole. De recepten volgen binnenkort.

Ingrediënten (2 personen)

100 gram boekweitmeel
100 gram kikkererwtenmeel
1 ei
1 snufje peper
1 theelepel basilicum vers gesneden
1 snufje knoflookpoeder
1 theelepel oregano vers gesneden
1 klontje kokosolie
1 snufje paprikapoeder
1 snufje cayenne peper
200 – 300 ml water

Bereiding
Doe in een mengkom boekweitmeel, kikkererwtenmeel, ei, peper, basilicum, knoflookpoeder, oregano, paprikapoeder, cayennepeper en water. Meng goed met een garde. Bak hiervan in kokosolie dunne wraps aan beide kanten bruin