Bijgerechten, Glutenvrij, Koemelkvrij, Notenvrij, Suikervrij, Tarwevrij, Tussendoortje, Veganistisch, Vegetarisch

Cassavechips

cassavechips

Wat moeten ze jou niet afnemen?

Voor velen is het een grote straf als er geen chips meer gegeten mag worden. Deze cassavechips is een heerlijke variant die in de meeste diëten of leefstijlen gewoon is toegestaan.

Ingrediënten

1 cassavewortel (verkrijgbaar bij de Toko)
peper (optioneel)
zout (optioneel)
paprikapoeder (optioneel)
wasabipoeder (optioneel)
kerrypoeder (optioneel)

Bereiding
Schil de cassave. Snijd deze in zo dun mogelijke plakjes. Leg bakpapier op een ovenplaat en daarboven op de cassaveplakjes. Zet in de oven voor 10 minuten op ca. 160 graden. Draai dan de cassaveplakjes om, strooi en wat kruiden naar smaak op en plaats deze nog voor 10 minuten in de oven tot de cassavechips bruin is. Heerlijk met zelfgemaakte mayonaise