Diner, Glutenvrij, Koemelkvrij, Koolhydraat-arm, Notenvrij, Reflectievraag, Suikervrij, Tarwevrij

Stifado (griekse stoofpot) uit de slowcooker

Welke dans symboliseert jouw ritme van dit moment?

Ingrediënten Stifado
600 gram klapstuk
1 blikje gepelde tomaten
1 eertlepel tomatenpuree
2 uien
2 teentje knoflook
1 scheutje balasamicoazijn
0,5 bouillonblokje
1 takje tijm
1 blaadjes maggiplant
2 takjes peterselie
1 eetlepel orgegano (bijvoorkeur vers)
2 theelepels paprikapoeder
flinke scheut rode wijn
peper
Bereiding
Snijd de uien en knoflook in stukjes. Doe de klapstuk, uien, knoflook, rode wijn, maggi, peterselie, tijm, oregano, bouillon, tomatenpuree, tomaten gepeld, peper, balsamico en paprikapoeder in de slowcooker. Laat 4-5 uur stoven tot dat de klapstuk uiteen valt. Verwijder evt. stukjes vet en trek de klapstuk uit elkaar tot draadjes vlees.