
Ingrediënten Stifado
| 600 gram | klapstuk |
| 1 blikje | gepelde tomaten |
| 1 eertlepel | tomatenpuree |
| 2 | uien |
| 2 teentje | knoflook |
| 1 scheutje | balasamicoazijn |
| 0,5 | bouillonblokje |
| 1 takje | tijm |
| 1 blaadjes | maggiplant |
| 2 takjes | peterselie |
| 1 eetlepel | orgegano (bijvoorkeur vers) |
| 2 theelepels | paprikapoeder |
| flinke scheut | rode wijn |
| peper |
Snijd de uien en knoflook in stukjes. Doe de klapstuk, uien, knoflook, rode wijn, maggi, peterselie, tijm, oregano, bouillon, tomatenpuree, tomaten gepeld, peper, balsamico en paprikapoeder in de slowcooker. Laat 4-5 uur stoven tot dat de klapstuk uiteen valt. Verwijder evt. stukjes vet en trek de klapstuk uit elkaar tot draadjes vlees.