Glutenvrij, Koemelkvrij, Koolhydraat-arm, Reflectievraag, Salades, Suikervrij, Tarwevrij, Veganistisch, Vegetarisch

Broccoli Tabouleh

Waar kun jij het meeste van de genieten in vakantietijd?

Ingrediënten Broccoli Tabouleh (2-3 personen)
1 klein stronkje broccoli
2 stengels bleekselderij met blad
0,5 rode ui
1 bosui
0,2 komkommer
4 stengels bieslook
1 eetlepel pesto
4 plakjes zoete aardappel
1 avocado
5 pecannoten
1 scheut olijfolie
1 scheut balsamicoazijn
1 theelepel sumak
2 eetlepels kokoscream of mayonaise
peper
zout
2 eetlepels rozijnen
Bereiding
Doe de broccoli in een blender en maal deze tot rijstkorreldikte. Snijd de bosui, ui, komkommer, bleekselderij, avocado en zoete aardappel in kleine stukjes. Meng dit alles in een schaal. Voeg rozijnen, sumak, olijfolie, pesto, kokoscream (of mayonaise), fijn gesneden bieslook en bleekselderijblad toe en roer goed. Breng op smaak met peper en zout. Garneer met pecannoten.