Glutenvrij, Koemelkvrij, Koolhydraat-arm, Salades, Suikervrij, Tarwevrij

Bieten-Linzen Salade

Wanneer ging jij de bietenbrug op? 

Ingrediënten Bieten-Linzen Salade (2 personen)

0,25 krop ijsbergsla
50 gram linzen (klein)
1 rode biet (gekookt)
1 stengel bleekselderij
0,5 rode ui
1 mandarijn
5 olijven
1 eetlepel chips van tuinbonen
1 tomaat
1 eetlepel zonnebloempitten
2 augurken
olijfolie (optioneel)
peper
sumac

Bereiding
Kook de kleine linzen conform de gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat afkoelen. Snijd de ijsbergsla, rode biet, bleekselderij, rode ui, tomaat en augurken in stukjes. Meng die met de linzen. Garneer met mandarijn, olijven en tuinbonenchips, peper en sumac. Evt. kun je nog wat olijfolie toevoegen.