Ingrediënten Brownies van amandelmeel
130 gram | amandelmeel |
2 eetlepels | honing |
1 scheut | ahornsiroop |
1 theelepel | bakpoeder |
60 gram | walnoten gehakt |
4 eetlepels | cacaopoeder |
2 eetlepels | kokosolie |
1 eetlepel | citroenrasp |
1 theelepel | gemberpoeder |
1 theelepel | cardamompoeder |
2 | eieren |
1 scheutje | vanillextract |
Doe amandelmeel, honing, ahornsiroop, bakpoeder, walnoten, cacaopoeder, zachte kokosolie, citroenrasp, vanilleextract, gemberpoeder, cardamompoeder en eieren in een kom van een keukenmachine. Meng de ingrediënten tot een fluffy deeg. Verdeel het deeg in een muffinvorm (ca. 10 stuks) of in een ingevette platte schaal tot een dikte van 4-5 cm. Bak de brownies in een oven voorverwarmd op 150-175 graden in 20-25 minuten gaar.