Glutenvrij, Koek en Gebak, Koemelkvrij, Reflectievraag, Tarwevrij, Vegetarisch

Brownies van amandelmeel

Wat bewaar jij graag tot het laatst?

Ingrediënten Brownies van amandelmeel
130 gram amandelmeel
2 eetlepels honing
1 scheut ahornsiroop
1 theelepel bakpoeder
60 gram walnoten gehakt
4 eetlepels cacaopoeder
2 eetlepels kokosolie
1 eetlepel citroenrasp
1 theelepel gemberpoeder
1 theelepel cardamompoeder
2 eieren
1 scheutje vanillextract
Bereiding
Doe amandelmeel, honing, ahornsiroop, bakpoeder, walnoten, cacaopoeder, zachte kokosolie, citroenrasp, vanilleextract, gemberpoeder, cardamompoeder en eieren in een kom van een keukenmachine. Meng de ingrediënten tot een fluffy deeg. Verdeel het deeg in een muffinvorm (ca. 10 stuks) of in een ingevette platte schaal tot een dikte van 4-5 cm. Bak de brownies in een oven voorverwarmd op 150-175 graden in 20-25 minuten gaar.