Neem dan eens rustig de tijd om nog eens naar dit script te kijken. Is het goed voor je zo of zou je wat willen wijzigen? Jij beslist of je het zo laat of besluit om het toch te herschrijven…..
Ingrediënten Hartige boekweit-pannenkoek met geitenkaas en zuurkool (1 stuks)
150-200 ml | plantaardige melk |
50 gram | boekweitmeel |
1 | ei |
0,5-1 | peer |
3 eetlepels | zuurkool |
4 plakjes | geitenkaas |
1 theelepel | kerrypoeder |
0,5 theelepel | gember |
(cayenne)peper | |
plantaardige olie |
Bereiding
Meng in een kom ei, boekweitmeel, plantaardige melk, kerrypoeder, peper en gemberpoeder. Verhit de olie in de pan en giet het beslag in de pan. Bak de pannenkoek aan één kant bruin. Keer de pannenkoek om. Leg dan de plakjes geitenkaas op de pannenkoek, gevolgd door de zuurkool en de peer. Zet het vuur laag, leg de deksel op de pan tot de andere kant van de pannenkoek ook bruin is, de kaas gesmolten en de zuurkool lauwwarm is geworden.