Glutenvrij, Koemelkvrij, Koolhydraat-arm, Reflectievraag, Salades, Suikervrij, Tarwevrij, Vegetarisch

IJsbergsla met sperziebonen

Waaraan kan jij je groen en geel ergeren?

Ingrediënten ijsbergsla met sperziebonen (2 personen)
0,25 krop ijsbergsla
50 gram sperziebonen
5 cherrytomaten
0,2 courgette
0,2 paprika
2 augurken
0,25 rode ui
1 ei (gekookt)
1 eetlepel pompoenpitten
1 scheut olijfolie
1 scheut balsamicoazijn
peper
1 eetlepel groene kruiden
Bereiding
Dop de bonen en kook deze in 5 – 10 minuten beetgaar. Spoel deze af met koud water. Snijd ijsbergsla, paprika, courgette, tomaten, augurk, rode ui en ei in stukjes. Doe alle groenten in een kom. Garneer met pompoenpitten. Maak een dressing van olijfolie, peper, groene kruiden en balsamicoazijn. Giet die over de salade.