Bijgerechten, Borrelhapjes, Glutenvrij, Koemelkvrij, Koolhydraat-arm, Reflectievraag, Spreads, sauzen en pasta's, Suikervrij, Tarwevrij, Veganistisch, Vegetarisch

Kruidige Tahinidip

Wat zijn voor jou aanleidingen om in een dipje terecht te komen?

Deze tahinidip is lekker op een toastje en ook om te eten met rauwkost zoals paprika, komkommer, bleekselderij en wortel.

Ingrediënten Kruidige Tahinidip
2 eetlepels witte tahini
1-2 takjes peterselie
0,5-1 citroen (uitgeknepen) – citroensap
2 scheuten olijfolie
peper (naar smaak)
zeezout (naar smaak)
snufje cayennepeper
snufje komijnpoeder
1 teentje knoflook
Bereiding
Doe de tahini, olijfolie, peterselie, citroensap, peper, zout, komijnpoeder, geschilde knoflook en cayennepeper in een blender en pureer tot een gladde massa.