
Welke talent zou jij in deze levensfase verder tot ontwikkeling willen brengen?
Ingrediënten (2 personen)
200 gram | lamsvlees |
1 takje | munt |
1 takje | koriander |
peper | |
0,5 eetlepel | paprikapoeder |
0,5 eetlepel | ras-el-hanout |
1 | ui |
1 teentje | knoflook |
1 cm | gember |
1 | tomaat |
1 theelepel | chilivlokken |
1 eetlepel | tomatenpuree |
1 scheut | (kokos)yoghurt |
1 scheut | rode wijn |
75 gram | spinazie |
plantaardige olie | |
1 theelepel | honing |
Bereiding
Fruit in plantaardige olie de fijn gesneden ui, knoflook, gember, tomaat en chilivlokken. Voeg dan het in blokjes gesneden lamsvlees toe. Bak dat aan alle kanten bruin. Voeg dan tomatenpuree, honing, fijn gesneden munt, fijn gesneden koriander, peper, paprikapoeder en ras-el-hanout, een scheutje rode wijn en evt. een scheutje water toe. Laat het gerecht 10 minuten sudderen. Tot slot de spinazie erbij. Dien het gerecht op als de spinazie geslonken is.