Glutenvrij, Koek en Gebak, Koemelkvrij, Tarwevrij, Tussendoortje

Gedroogd fruit-notenkoek (vegan)

Wat neem jij voor zoete koek? 

Ingrediënten gedroogd fruit – notenkoek

50 gramamandelen
25 gramwalnoten
25 gramcashewnoten
25 gramkokosrasp
1 eetlepelsesamzaad
2 eetlepelscacaopoeder
100 gramdadels
50 gramrozijnen
50 gramabrikozen (gedroogd)
50 grampruimen (gedroogd)
2 eetlepelskokosolie

Bereiding
Doe de walnoten, cashewnoten, sesamzaad, amandelen, abrikozen, pruimen, rozijnen en dadels in een keukenmachine. Maal deze in kleinere stukjes. Voeg dan de cacao toe. Smelt de kokosolie en roer die door het notenfruitmengsel. Doe het mengsel in een schaal en druk deze met de achterkant van een lepel goed aan. Bestrooi met kokosrasp en/of sesamzaad. Plaats de koek voor minimaal 2 uur in de koelkast en snijd in stukken.