Glutenvrij, Koek en Gebak, Koemelkvrij, Ontbijt, Suikervrij, Tarwevrij, Vegetarisch

Ontbijt-Perentaartje



Wanneer had jij het gevoel dat je met de gebakken peren bleef zitten?


Ingrediënten Ontbijt Perentaartje (2 personen)
1 peer
4 eetlepels quinoavlokken
1 ei
2 eetlepels amandelen
1 theelepel kaneel
1 scheut vanille-extract
1 theelepel gemberpoeder
50 gram (plantaardige) (geiten)kaas
100 gram plantaardige melk
Bereiding
Snijd 3/4 van de peer in kleine blokjes. Meng die in een ovenschaal met de gemberpoeder, vanille-extract, plantaardige melk, 2/3 van de kaas, 2/3 van de amandelen fijngehakt, het ei en de quinoavlokken. Leg daarboven op het restant van kaas, plakjes peer en nog wat amandelen. Strooi de kaneel over de peer. Plaats het gerecht voor ca. 50 minuten in de oven bij 180 graden.