Bijgerechten, Glutenvrij, Koemelkvrij, Koolhydraat-arm, Reflectievraag, Spreads, sauzen en pasta's, Suikervrij, Tarwevrij, Veganistisch, Vegetarisch

Pesto van Oost-Indische Kers (vegan)

In wat voor situaties ben jij het liefst Oost-Indisch doof?

Ingrediënten Pesto van Oost-Indische Kers
5 takjes Oost-Indische Kers (inclusief bladeren en bloemen (ca. 20 gram)
1 eetlepel pijnboompitten
1 eetlepel cashewnoten
1 eetlepel edelgist
1 scheut truffelolijfolie
1 scheut olijfolie extra vierge
1 teentje knoflook
paprikapoeder
peper
zout
Bereiding
Doe de Oost-Indische Kers, knoflook, peper, zout, olijfolie, paprikapoeder, cashewnoten, pijnboompitten en edelgist in een keukenmachine en pureer tot een homogene massa.