Glutenvrij, Koek en Gebak, Koemelkvrij, Reflectievraag, Tarwevrij, Tussendoortje, Vegetarisch

Quinoa-Havermoutkoekjes

Wat is jouw hartenwens?

Ingrediënten Quinoa-Havermoutkoekjes (ca. 12 stuks)

100 gram boekweitmeel
35 gram quinoavlokken
40 gram havermout
1 ei
75 gram kokosolie (vloeibaar)
100 gram rozijnen, abrikozen of dadels
3 eetlepels honing
1 theelepel bakpoeder
1 theelepel kaneel
1 theelepel kardemom
zout

Bereiding
Meng in een kom het boekweitmeel, quinoavlokken, havermout, ei, vloeibare kokosolie, fijngesneden gedroogd fruit, honing, bakpoeder, kaneel, kardemom en zout. Maak hiervan kleine plakjes of figuurtjes van ca. 0,5 cm dikte. Leg die op een bakplaat die voorzien is van bakpapier. Bak de koekjes in ca. 15 minuten op 170 graden in de oven.