Als je in een bepaalde periode een sterke behoefte hebt aan geitenkaas, dan kan het betekenen dat je nieuwe delen van je jezelf aan het ontdekken bent. Uitgaande van je eigen, aardse bestaan, de ik-ben met al zijn mogelijkheden, zijn er altijd wel onbenutte talenten of potenties die nog niet tot expressie zijn gebracht. Je ontdekt deze op een speelse manier, binnen veilige grenzen. Soms is het gewoon een kwestie van één andere beweging maken dan normaal die net het verschil kan maken.
Geniet daarbij met deze geitenroomkaas met kruiden van de geneugten van het leven.
Ingrediënten
100 gram | zachte neutrale geitenkaas |
3 blaadjes | basilicum |
0,5 eetlepel | sesamzaad |
1 scheutje | olijfolie |
peper | |
zout | |
cayennepeper of peperoncini |
Bereiding
Doe de geitenkaas, basilicum, sesamzaad, olijfolie, peper, zout en cayennepeper of peperoncini in een keukenmachine. Pureer de ingrediënten tot een gladde massa.