Diner, Glutenvrij, Koemelkvrij, Reflectievraag, Suikervrij, Tarwevrij, Veganistisch, Vegetarisch

Roerbak van zoete aardappel , spruitjes en champignons



Waarin ben jij een rolmodel?

Ingrediënten Roerbak van zoete aardappel , spruitjes en champignons (2 personen)
1 zoete aardappel
200 gram spruitjes
1 rode ui
1 teentje knoflook
0,5 groene paprika
6 champignons
0,5 rode peper
paprikapoeder
tijmblad
peper
1 eetlepel edelgist (of zout/bouillon)
plantaardige olie
5 walnoten
Bereiding
Maak de spruitjes schoon. Snijd de ui, zoete aardappel, paprika, knoflook, spaanse peper en champignons in kleine stukjes. Roerbak deze in plantaardige olie gaar/knapperig. Kruid met peper, paprikapoeder, edelgist en tijm. Voeg op het laatst de gehakte walnoten toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *