Selderij helpt je om tot je ware zelf te komen. Met behulp van selderij kun je eerlijk naar jezelf kijken en ervaren wat je nog op te ruimen hebt om in je kracht te komen. Als het nodig dat ga je rigoreus te werk. Je wilt uit eindelijk een smetteloos, helder en transparant wezen zijn.
Wil je liever suiker en zuivelvrij, dan kan je deze sellerysalade heel goed zelf maken. Klik eventueel door naar de recepten van mayonaise en kokosyoghurt voor het beste resultaat.
Ingrediënten (2 personen)
0,25 | knolselderij |
1 | mandarijn |
handje | pecannoten |
1 eetlepel | mayonaise |
1 eetlepel | kokosyoghurt |
1 snufje | paprikapoeder |
1 snufje | kerriepoeder |
1 scheutje | worchesterhiresaus |
1 scheutje | appelazijn |
1 theelepel | citroensap |
1 theelepel | honing |
2 blaadjes | basilicum |
zeezout | |
Bereiding
Schil de knolselderij. Maak hier met behulp van een spirali, keukenmachine of rasp kleine sliertjes van. Blancheer deze kort. Maak een dressing van mayonaise, kokosyoghurt, paprikapoeder, kerriepoeder, worchesterhiresaus, appelazijn, citroensap, zout en honing. Hak de pecannoten fijn, pel de mandarijn knip de basilicum in kleine stukjes. Roer deze samen met de dressing door de sellerieslierten.