Wat is voor jou de kroon op jouw werk?
Na ruim 200 dagen achter elkaar een nieuw recept geblogd te hebben, ga ik het in elk geval de komende twee maanden wat rustiger aan doen. Dat wil niet zeggen dat ik geen enkel recept meer zal posten, maar mezelf wel wat ruimte geef om het te doen wanneer ik daar zin in heb.
Het leek me leuk om deze periode met een recept waarin zomerkoninkjes verwerkt zijn, af te sluiten. Geniet van deze heerlijke aardbei appel eicrumble.
En mochten we elkaar niet meer spreken dan wens ik je een goede zomertijd toe!
Ingrediënten (1 persoon)
10 | aardbeien |
0,5 | appel |
2 eetlepels | pecannoten |
1 eetlepel | zonnebloempitten |
1 eetlepel | pompoenpitten |
1 eetlepel | amandelmeel |
1 eetlepel | havermout |
1 eetlepel | kokosrasp |
1 eetlepel | quinoavlokken |
1 | ei |
Bereiding
Snijd de appel en aardbeien in stukjes en leg die onder in een ovenschaaltje. Strooi daar de pompoenpitten, pecannoten en zonnebloempitten overheen. Meng in een kommetje amandelmeel, havermout, kokosrasp, quinoavlokken en ei. Smeer dat mengsel over het aardbeien-appelmengsel. Zet de crumble voor 20 minuten in de oven bij 180-200 graden.