Ingrediënten
100 gram | chinese kool |
4 | cherrytomaten |
0,25 | mango |
0,25 | appel |
0,5 | mandarijntje |
1/5 | komkommer |
1 | wortel |
2 eetlepels | kiemen |
0,25 | rode ui |
0,25 | rode paprika |
1 scheut | olijfolie |
1 scheut | sojasaus |
1 eetlepel | gember(siroop) |
peper | |
0,5 theelepel | komijn gemalen |
0,5 theelepel | kerriepoeder |
1 eetlepel | citroensap |
2 takjes | koriander |
Snijd de chinese kool, ui, tomaat, komkommer, paprika, mango, mandarijn, appel in kleine stukjes. Rasp de wortel. Meng groenten en vruchten door elkaar. Maak een dressing van olijfolie, komijn, kerriepoeder, citroensap, gembersiroop, sojasaus en peper. Giet die over de salade. Garneer met fijn gehakte koriander en kiemen.