Wat bleek voor jou een eitje te zijn in de afgelopen tijd?
Als ik voor de trainingen eiersalade maak, dan kan ik eigenlijk nooit genoeg maken. Het blijkt iedere keer weer een succesnummer en de schaal is dan aan het einde van de lunch ook altijd weer leeg.
Ingrediënten (4 personen)
4 | eieren |
1 | bosuitje |
2 | augurken |
1 eetlepel | verse groene kruiden zoals bieslook, peterselie of basilicum |
1 eetlepel | mayonaise (zelfgemaakt) |
1 theelepel | citroensap |
0,5 theelepel | parprikapoeder |
peper | |
zout | |
1 scheut | olijfolie |
1 scheut | vocht van de augurken |
Bereiding
Kook de eieren en pel ze. Prak de eieren fijn. Snijd de bosuien en augurken fijn. Doe die samen met de groene kruiden, mayonaise, citroensap, paprikapoeder, peper, zout en olijfolie bij de eieren en meng goed.