Glutenvrij, Koemelkvrij, Koolhydraat-arm, Notenvrij, Suikervrij, Tarwevrij, Tussendoortje, Veganistisch, Vegetarisch

Gedroogde appels

gedroogde appels

Ben jij een appelmens dan wil je het leven van een frisse kant bekijken. Je wil met zelfvertrouwen ja tegen het leven zeggen. Je probeert te vermijden dat er obstakels op je pad komen. En als die er onverhoopt toch komen, dan ruim je deze direct op en vertrouwt daarbij op je eigen kracht. Je gaat meer en meer geloven in jezelf.

Gedroogde appels zijn fris van smaak. Een gezond tussendoortje. Ik maak regelmatig een voorraadje als de appels in de aanbieding zijn. Je kunt ze in een blik of trommel lang bewaren. Zorg in dat geval dat er geen vocht bij kan komen.

Ingrediënten 

 4  appels
 kardemompoeder
 gemberpoeder
 kaneel

Bereiding
Schil de appels. Snijd ze in dunne schijfjes. Dep ze eventueel een beetje droog met keukenpapier. Leg ze in de droogtoren en bestrooi met kardamompoeder, kaneel of gemberpoeder. Droog de appels in ca. 6 uur tijd. Heb je geen droogtoren, dan kan het ook in de oven gedurende 6 uur op 70 graden. Draai de appels dan halverwege wel even om