Broodbeleg, Glutenvrij, Koemelkvrij, Koolhydraat-arm, Notenvrij, Reflectievraag, Spreads, sauzen en pasta's, Suikervrij, Tarwevrij, Vegetarisch

Knoflookgeitenkaas met sjalot

geitenknoflookkaas

In wat voor situaties wil jij het liefst de kool en geit sparen?

Wil je een leuk smeerseltje voor op een toastje of stokbroodje? Knoflookgeitenkaas met sjalot is daar een goed voorbeeld van. Een paar ingrediënten in de blender en je hebt in vijf minuten iets origineel op tafel staan.

Ingrediënten 

 100 gram  zachte neutrale geitenkaas
 1 eetlepel  bieslook
 0,5  sjalotje
 1 teentje  knoflook
 1 scheutje  olijfolie
 peper
 zeezout
 paprikapoeder

Bereiding
Doe de geitenkaas, bieslook, olijfolie, peper, zeezout, geschilde ui, knoflook en paprikapoeder in een keukenmachine. Pureer de ingrediënten tot een gladde massa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *