Wat maakt jou grillig?
Deze Oosterse roerbak zit boordenvol vitamine. Hij is snel klaar en door de toevoeging van de 5-spicemix smaakt hij niet alledaags.
Ingrediënten (2 personen)
1 | ui |
1 teentje | knoflook |
4 | groene asperges |
5 | champignons |
0,5 | rode paprika |
0,25 | courgette |
2 | tomaten |
100 gram | kousenband |
1 cm | gember |
1 theelepel | 5-spicemix |
1 theelepel | komijn gemalen |
1 scheut | sojasaus |
0,5 | spaanse peper |
200 gram | ossenhaaspuntjes (optioneel) |
kokosolie |
Bereiding
Snijd de ui, knoflook, groen aspergers, champignons, rode paprika, courgette, tomaten, gember, spaanse peper en kousenband in kleine stukjes. Smelt een klein stukje kokosolie in een grillpan. Wok op hoog vuur de groenten (en evt. ossenhaaspuntjes) tot alles beetgaar is. Voeg 5-spicemix, komijn gemalen en sojasaus toe.