Diner, Glutenvrij, Indonesisch, Koemelkvrij, Koolhydraat-arm, Suikervrij, Tarwevrij, Veganistisch, Vegetarisch

Snijbonen met sojabonenpasta

Wie vind jij een rare snijboon?

Vandaag het recept van een lekkere, gezonde wokschotel van snijbonen met tomaten en sojabonenpasta

Ingrediënten (2 personen)

 300 gram  snijbonen
 2  tomaten
 1  rode ui
 1 teentje  knoflook
 1 cm  gember
 1  lente-ui
 1 theelepel  komijn gemalen
 1  spaanse peper
 1 eetlepel  sojabonenpasta
 5  petehbonen
 1 scheut  plantaardige olie

Bereiding
Snijd de rode ui, knoflook, tomaat, spaanse peper en gember in kleine stukken en fruit deze in olie. Snijd snijbonen en petehbonen in kleine stukken en wok deze tot ze gaar zijn. Kruid met komijn. Garneer met in ringetje gesneden lente-ui