Glutenvrij, Koemelkvrij, Koolhydraat-arm, Notenvrij, Reflectievraag, Soep, Suikervrij, Tarwevrij, Veganistisch, Vegetarisch

Spinaziesoep met bloemkool en knolselderij

Wat maakt jou krachtig en sterk?

Ingrediënten Spinaziesoep met bloemkool en knolselderij

100 gram spinazie
0,25 bloemkool
0,25 knolselderij
1 ui
0,5 eetlepel paprikapoeder
1 theelepel cayennepeper
1,5-2 liter groentebouillon
1 ei (optioneel)
plantaardige olie

Bereiding
Fruit de fijngesneden ui in olie. Doe daar de in stukjes gesneden bloemkool en knolselderij bij. Laat even meebakken. Voeg dan de groentebouillon, spinazie, paprikapoeder, cayennepeper en evt. het ei toe. Laat het geheel een kwartier sudderen en pureer de soep indien gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *