Diner, Glutenvrij, Indonesisch, Koemelkvrij, Koolhydraat-arm, Reflectievraag, Suikervrij, Tarwevrij, Veganistisch, Vegetarisch

Roergebakken Tempeh en Paksoi in zwarte saus

Wanneer voelde jij je het zwarte schaap? 

Ingrediënten (1 persoon)

150 gram tempeh
2 kloewaknoten
2 theelepels sambal
100 gram paksoi
1 ui
1 teentje knoflook
1 handje sperziebonen
0,25 paprika
1 cm gember
  plantaardige olie

Bereiding
Week de kloewaknoten een paar uur in water en blender tot een puree met een keukenmachine of staafmixer. Wok in plantaardige olie de in blokjes gesneden tempeh aan alle kanten bruin. Voeg de in stukjes gesneden ui, gember, paprika, sperziebonen en sambal toe. Tot slot de fijngesneden paksoi erbij en de kloewakpuree er door heen roeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *