Coach-Gourmet, Glutenvrij, Koemelkvrij, Reflectievraag, Salades, Suikervrij, Tarwevrij

Veldsalade met kappertjes

Waar laat jij je door uit het veld slaan? 

Ingrediënten Veldsalade met kappertjes

200 gram veldsla
1/2  rode ui in ringetjes
50 gram spekjes
1/2 eetlepel kappertjes
50 gram  feta in blokjes
1/2 eetlepel pijnboompitten
1/4 eetlepel  bieslook fijn gesneden
1 scheut olijfolie
1 scheut balsamicoazijn
1 theelepel honing
1 theelepel mosterd
naar smaak peper
naar smaak zout

Bereiding
Bak de spekjes uit. Rooster de pijnboompitten. Doe de veldsla, ui, kappertjes, feta, spekjes, bieslook en pijnboompitten in een slakom. Maak een dressing van olijfolie, balsamicoazijn, honing, mosterd, peper en zout. Roer deze goed en giet die over de salade.