Bijgerechten, Borrelhapjes, Glutenvrij, Suikervrij, Tarwevrij, Tussendoortje, Vegetarisch, Voorgerecht

Vijg met blauwe kaas

Wat is voor jou de ultieme manier om het gevoel te hebben dat je onder de vijgenboom kunt rusten?

Het spreekwoord “onder de vijgenboom rusten” wordt gebruikt als iemand in rust en welstand leeft. Wellicht een mooie vraag om eens over na te denken in de periode waarin de energie er op gericht is om jezelf te bezinnen over daar waar je nu staat en hoe je verder wil….

Ingrediënten vijg met blauwe kaas (per stuk)

1 vijg
1 cm blauwe kaas
1 walnoot

Bereiding
Snijd van een rijpe vijg het steeltje eraf en maak vier sneden aan de bovenkant zonder de vijg helemaal door te snijden. Daardoor vallen de vier partjes een beetje open. Leg daarin een blokje blauwe kaas en daarboven op een walnoot. Zet de vijg in de oven voor 10-15 minuten op 180 graden tot de kaas gesmolten is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *