Glutenvrij, Koemelkvrij, Koolhydraat-arm, Lunch, Notenvrij, Psychologische symboliek, Salades, Suikervrij, Tarwevrij

Avocadosalade met Chunky Chat

avocadosalade met chunky chat

Een avocadomens heeft de behoefte om op een gezonde en toch “vettige” manier gevoed te worden. Hij zoekt naar body, rust en evenwicht. De avocado werkt ook in op het hart en geeft over-all stevigheid op een niet alledaagse manier. Door de beet kan je voelen wie je bent en ben je je er weer bewust van dat je een aards jasje hebt. Het helpt je om te gronden in het hier en nu, te ordenen en jezelf in harmonie lief te hebben. Je laat je niet gek maken door de impulsen uit de buitenwereld. Je streeft er naar om helemaal jezelf te zijn in harmonie.

De avocadosalade met chunky chat staat in no-time op tafel. De chunky chat masalakruiden maken dat je toch het gevoel krijgt, dat je iets heel aparts serveert. Mensen zullen zich afvragen wat ze precies proeven en zullen dat waarschijnlijk niet een twee drie goed raden. Lekker is het wel!!

Ingrediënten (1 persoon)

 1  avocado
 1  tomaat
 0,5 stengel  bleekselderij
 0,25  rode paprika
 0,25  rode ui
 0,25 eetlepel  sesamzaad
 0,5 eetlepel  cashewnoten
 peper
 1 scheut  sojasaus
 1 theelepel  ccitroensap
 0,5 theelepel  chunky chat masala (indiase kruiden voor salade

Bereiding
Snijd de avocado, tomaat, bleekselderij, rode paprika en rode ui in stukjes. Doe die in een kommetje. Voeg sesamzaad, cashewnoten, peper, sojasaus, citroensap en Chunky Chat toe en meng dit alles door elkaar.