Glutenvrij, Koek en Gebak, Koemelkvrij, Lunch, Notenvrij, Ontbijt, Tarwevrij, Vegetarisch

Bananenpannenkoek met ricotta en aardbei

Welk script past bij jouw leven?

Ingrediënten bananenpannenkoek met ricotta en aardbei
1 banaan (fijn geprakt)
1 eetlepel geitenkaas (geraspt)
1 ei
1 scheut (amandel of plantaardige) melk
1 eetlepel boekweitmeel
1 theelepel kaneel
1 eetlepel ricotta
10 aardbeien
2 blaadjes munt (fijn gehakt)
kokosolie
Bereiding
Maak van de banaan, kaneel, kaas, melk, ei en boekweitmeel een luchtig beslag. Smelt kokosolie in een koekenpan en bak daarin een pannenkoek aan twee kanten bruin. Besmeer de pannenkoek met ricotta en leg daarboven op de aardbeien. Garneer met verse munt.