Bijgerechten, Glutenvrij, Koemelkvrij, Koolhydraat-arm, Lunch, Notenvrij, Ontbijt, Reflectievraag, Suikervrij, Tarwevrij, Vegetarisch

Boerenomelet met paksoi

 

Wat is voor jou het ei Columbus?

Deze boerenomelet met Paksoi at ik bij het ontbijt. Een prima vullende maaltijd om de ochtend op door te komen zonder hongergevoel.

Ingrediënten (1 persoon)

 2  eieren
 1 scheut  amandelmelk
 4 plakjes  courgette
 0,25  rode paprika
 1  bosui
 2 bladeren  paksoi
 5  olijven
 1 eetlepel  spekjes (optioneel)
 0,5 theelepel  paprikapoeder
 peper
 zout
 plantaardige olie

Bereiding
Bak eventueel de spekjes uit. Snijd de courgette, rode paprika, bosui, olijven en paksoi in kleine stukjes. Fruit deze kort in plantaardige olie. Kluts de eieren met amandelmelk, paprikapoeder, peper en zout. Giet die over het de groenten. Bak de omelet aan twee kanten bruin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *