Als de peer rijp is, valt zij. Een mooi spreekwoord dat zegt dat alles op zijn tijd komt…
Waarin kost het jou moeite om te wachten tot de tijd rijp is?
Ontbijten met deze fruitcrumble is echt een feestje. Dat gun je toch iedereen?
Ingrediënten (2 personen)
1 | peer |
5 | aardbeien |
3 plakken | mango |
0,5 | appel |
2 eetlepels | kokos |
2 eetlepels | amandelmeel |
1 eetlepel | quinoavlokken |
1 eetlepel | zonnebloempitten |
1 eetlepel | granola |
0,5 eetlepel | honing (optioneel) |
1,5 eetlepel | kokosolie |
0,5 theelepel | kaneel |
Bereiding
Snijd de peer, aardbei, mango en appel in kleine stukjes en leg deze in een ovenschaal. Bestrooi deze met granola, kokos en zonnebloempitten. Kneed van het amandelmeel, de quinoavlokken, kokosolie, kaneel en de honing tot een klonterig geheel. Strooi die over het fruit. Plaats de fruitcrumble voor 20-25 minuten in de oven op 180 graden.