Diner, Glutenvrij, Indiaas, Koemelkvrij, Koolhydraat-arm, Notenvrij, Tarwevrij

Lamscurry met spinazie

Welke talent zou jij in deze levensfase verder tot ontwikkeling willen brengen?

Ingrediënten (2 personen)

200 gramlamsvlees
1 takjemunt
1 takjekoriander
 peper
0,5 eetlepelpaprikapoeder
0,5 eetlepelras-el-hanout
1ui
1 teentjeknoflook
1 cmgember
1tomaat
1 theelepelchilivlokken
1 eetlepeltomatenpuree
1 scheut(kokos)yoghurt
1 scheutrode wijn
75 gramspinazie
 plantaardige olie
1 theelepelhoning

Bereiding

Fruit in plantaardige olie de fijn gesneden ui, knoflook, gember, tomaat en chilivlokken. Voeg dan het in blokjes gesneden lamsvlees toe. Bak dat aan alle kanten bruin. Voeg dan tomatenpuree, honing, fijn gesneden munt, fijn gesneden koriander, peper, paprikapoeder en ras-el-hanout, een scheutje rode wijn en evt. een scheutje water toe. Laat het gerecht 10 minuten sudderen. Tot slot de spinazie erbij. Dien het gerecht op als de spinazie geslonken is.