Glutenvrij, Koemelkvrij, Koolhydraat-arm, Reflectievraag, Salades, Suikervrij, Tarwevrij, Veganistisch, Vegetarisch

Gemengde salade met venkel, courgette en tomaat

Op welke manier breng jij jouw creatiekracht tot (zelf)expressie?

Ingrediënten (2 personen)
0,2 venkel
0,2 courgette
0,25 ijsbergsla
1 handje rucola
0,25 paprika
5 cherrytomaten
8 olijven
2 eetlepels pijnboompitten
1 scheut olijfolie
1 scheut balsamicoazijn
2 theelepels pesto
peper
zout
Bereiding
Snijd de venkel, courgette, tomaat, ijsbergsla, rucola, olijven en paprika in klein stukjes. Doe deze in kom. Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Maak een dressing van olijfolie, pesto, peper, zout en balsamico. Giet die over de salade en garneer met pijnboompitten.