Diner, Glutenvrij, Koemelkvrij, Koolhydraat-arm, Reflectievraag, Suikervrij, Tarwevrij, Veganistisch, Vegetarisch

Roerbak van raapstelen, tahoe, groene asperges en wasabi

In welke situaties zou jij meer “recht voor zijn raap” mogen zijn?

Ingrediënten Roerbak van raapstelen, tahoe, groene asperges en wasabi (2 personen)
200 gram tahoe
200 gram raapstelen
6 groene asperges
1 ui
1 cm gember (vers)
1 teentje knoflook
8 cherrytomaten
1 eetlepel sesamzaad
1-2 theelepels wasabipasta
1 scheut sojasaus
plantaardige olie
Bereiding
Bak in olie de in blokjes gesneden tahoe. Voeg de gesnipperde ui, gember, cherrytomaten, asperges en knoflook toe. Wok deze beetgaar. Daarna kunnen de wasabi, raapstelen, sesamzaad en sojasaus erbij. Het geheel nog even verhitten op hoog vuur. Serveer het gerecht zodra de raapstelen geslonken zijn.