Diner, Energieoefeningen, Glutenvrij, Koemelkvrij, Koolhydraat-arm, Notenvrij, Suikervrij, Tarwevrij

Hachee



In het recept van hachee zitten zilveruien. Hoe je deze inmaakt zonder toegevoegd suiker vind je in een recept elders op deze site.
Zilver is een serene, veelzijdige kleur. Is zilver jouw kleur vandaag, dan zou het kunnen zijn dat je bezig bent met thema’s die te maken hebben met zelfmacht, helderheid, reflectie, genezing, nauwkeurigheid, vrouwelijke energie, idealisme, betrouwbaarheid, intuïtie, waarmaken van idealen, verlichting, onbevooroordeeld zijn, geestelijke begeleiding en verlangen.
Veel inzicht in dromen en visioenen toegewenst.

Ingrediënten (2-3 personen)
400 gram hacheevlees
1 ui
1 teentje knoflook
2 eetlepels zilveruien
1 scheut rode wijn
1 scheut sojasaus
1 eetlepel paprikapoeder
0,5 eetlepel speculaaskruiden
0,5 eetlepel koriander gemalen
1 laurierblad
5 kruidnagels
1 runderbouillonblokjes
6 cherrytomaatjes
1 eetlepel mosterd

Bereidingswijze
Snijd de ui, knoflook, cherrytomaatjes in stukken. Doe deze met het hacheevlees, runderbouillon, peper, mosterd, kruidnagel, koriander, laurier, speculaaskruiden, sojasaus, rode wijn, paprikapoeder, zilveruien en een glas water in een slowcooker of stoofpan. Laat de hachee vier tot zes uur sudderen/stoven tot het vlees zacht en gaar is.