Diner, Glutenvrij, Indiaas, Koemelkvrij, Koolhydraat-arm, Notenvrij, Tarwevrij

Indiase Groentencurry

Waarvan raak jij de kluts kwijt?

Als je weinig tijd hebt en toch gezond wil eten, dan is deze Indiase Groetencurry een aanrader. Eventueel kun je er nog wat naan bij serveren.

Ingrediënten (2 personen)

 75 gram  snijbiet of spinazie
 2 stengels  bleekselderij
 0,25  courgette
1  tomaat
 0,25  paprika
 1  ui
 1 teentje  knoflook
 10  champignons
 1  spaanse peper
 1 scheut  plantaardige olie
 1 eetlepel  hete of milde currypasta (pataks)
 4 eetlepels  kokosyoghurt
 4 eetlepels  kokoscream
 1  ei

Bereiding
Snijd de snijbiet, bleekselderij, courgette, tomaat, paprika, ui, knoflook, champignons en spaanse peper in kleine stukjes. Fruit in plantaardige olie de ui, knoflook, tomaat en spaanse peper. Voeg als deze bijna gaar zijn de paprika, bleekselderij, courgette en champignons toe. Wok deze op hoog vuur. Voeg dan de currypast, kokosyoghurt en kokoscream toe. Verwarm en roer er tot slot een geklutst ei doorheen.