Glutenvrij, Koek en Gebak, Koemelkvrij, Koolhydraat-arm, Reflectievraag

Kastanjetaart

kastanjetaart

In wat voor situaties haal jij de kastanjes uit het vuur?

Dit is voor mij al een recept dat ik een paar jaar geleden voor het laatst gemaakt heb. Ik realiseer dat ik nog een blik kastanjes heb staan. Dus een goed idee om deze weer eens te maken. Ben benieuwd welke trainingsgroep ik er mee ga verblijden….

Ingrediënten 

1 blik kastanjes
3 eieren
1 theelepel citroenschil
1 schep honing
100 gram pure chocola
1 eetlepel hazelnoten of amandelen
70 gram kokosolie
1 eetlepel kokosrasp

Bereiding
Pureer de kastanjes, eieren, citroenschil en amandelen. Smelt in een pannetje de kokosolie, chocola en honing. Voeg alles bij elkaar en doe het in een kleine springvorm. Bak deze taart in ca. 35 minuten op 175 graden. Als hij uit de oven komt is hij nog wat slap, de stevigheid komt zodra hij afgekoeld is. Bestrooi de taart voor het opdienen met kokosrasp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *