Glutenvrij, Koek en Gebak, Koemelkvrij, Koolhydraat-arm, Lunch, Ontbijt, Reflectievraag, Suikervrij, Tarwevrij, Vegetarisch

Koolhydraatarm zadenbrood (zoet of hartig)

Niets is wat het lijkt. Hoe creëer jij jouw eigen waar- en werkelijkheid?

Ingrediënten
6 eieren
1 kop gebroken lijnzaad
1 kop zonnebloempitten
1 kop pompoenpitten
1 scheut olijfolie
zoete variant mogelijke ingrediënten
rozijnen
abrikozen
noten
kaneel
hartige variant mogelijke ingrediënten
olijven
gedroogde tomaten op olie
paprikapoeder
tijmblad
Bereiding
Meng lijnzaad, pompoenpitten en zonnebloempitten met olie en eieren. Voeg afhankelijk van de hartige of zoete variant nog fijn gesneden vruchten, noten, zongedroogde tomaten, kruiden of olijven toe. Breng het “deeg” over in een cakeblik dat voorzien is van bakpapier. Bak het brood af gedurende 35-40 minuten bij 150-170 graden in de oven.