Glutenvrij, Koemelkvrij, Koolhydraat-arm, Reflectievraag, Spreads, sauzen en pasta's, Suikervrij, Tarwevrij, Veganistisch, Vegetarisch

Rucola-zonnebloempittenspread

Wat staat er bovenaan jouw bucketlist?

Ingrediënten Rucola-Zonnebloempittenspread
1 kopje zonnebloempitten
1 handje rucola
1 bosui
1 eetlepel tuinkers
peper
1 theelepel paprikapoeder
zeekraalzilt (of zout)
1 scheut olijfolie
Bereiding
Week de zonnebloempitten gedurende een paar uur. Doe de uitgelekte zonnebloempitten, rucola, bosui, tuinkers, paprikapoeder, peper, zeekraalzilt en olijfolie in een keukenmachine en pureer tot een gladde massa. Als de spread te droog is, voeg dan een scheut water of olie toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *