Je kunt daar snel nog je gedachten over laten gaan, want morgenochtend (12/12) is het om 6.14 uur alweer zover. Happy Full Moon
Ingrediënten romanasalade, biet en mungbonen
0,5 krop | romanasalade |
1 | rode biet |
75 gram | mungbonen |
1 | sjalot |
1 | mandarijn |
0,5 | paprika (rood of geel) |
1 eetlepel | amandelen |
2 | augurken |
1 eetlepel | (plantaardige) yoghurt |
1 scheut | olijfolie |
1 theelepel | mosterd |
1 scheut | sojasaus |
1 theelepel | kerriepoeder |
1 theelepel | honing (optioneel) |
zout | |
peper | |
4 blaadjes | munt |
0,5 eetlepel | sesamzaad |
Kook de mungbonen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat afkoelen. Snijd de romanasla, biet, paprika, 1 augurk en sjalot fijn. Voeg de mungbonen, amandelen, partjes mandarijn en sesamzaad toe. Maak een dressing met yoghurt, olijfolie, muntblad, sojasaus, mosterd, peper, zout, kerriepoeder en een augurk en eventueel honing door alle ingrediënten in een maatbeker te doen en deze met een staafmixer te pureren. Giet de dressing over de salade.