Glutenvrij, Koemelkvrij, Notenvrij, Reflectievraag, Spreads, sauzen en pasta's, Suikervrij, Tarwevrij, Tussendoortje, Veganistisch, Vegetarisch

Tahoe roomkaas

tahoe roomkaas

Waarvan heb jij geen kaas gegeten? 

Een veganistische tahoe roomkaas. Lekker voor op een toastje of de boterham.

Ingrediënten 

 250 gram  tahoe
 2 eetlepels  natuurazijn
 2 eetlepels  balsamicoazijn
 2 teentje  knoflook
 0,25  spaanse peper
 1 theelepel  pesto
 1 snufje  paprikapoeder
 1 takje  tijm (vers)
 1 takje  oregano (vers)
 peper
 zout
 4 eetlepels  water

Bereiding
Doe de tahoe, natuurazijn, balsamicoazijn, knoflook, spaanse peper, pesto, paprikapoeder, tijm, oregano, peper, zout en water in een keukenmachine. Pureer tot een gladde massa. Als het te korrelig blijft, dan een klein beetje water toevoegen. Breng de kaas over in een vorm en plaats deze voor minimaal twee uur in de koelkast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *